Barbecuecatering

Vraag aan je vrienden, collega’s en familie wat zij het liefste aan het einde van een warme zomerdag doen en je krijgt al snel hetzelfde antwoord: lekker relaxen, met goed vlees op de barbecue en een koud drankje erbij. Gewoon samen, back-to-basic en vooral geen gedoe.

Geen wonder dat veel mensen kiezen voor deze ongedwongen, maar zeer gezellige sfeer als er iets te vieren valt. Wil je dat het op jouw feest net even verder gaat dan reguliere barbecuecatering? Kies dan voor het Blink barbecuecatering arrangement.

Barbecuecatering in een Ford pickup truck

Bij het barbecuecatering arrangement hoef je zelf niets te doen, behalve genieten. Want naast de barbecuecatering, leveren wij ook gezellige babes die in een imposante omgebouwde Ford pick-up truck op professionele wijze topproducten bereiden. De lekkerste hamburgers van het beste rundvlees, of een zalig broodje saté met pittige saus. Al onze producten zijn vers, en dat proef je! Hierbij worden de gebakken uitjes, zuren en sauzen natuurlijk niet vergeten. Het grillen zelf is ook al een spektakel, dat moet je gewoon hebben meegemaakt.

De BBQ Babes zijn overal

Wie houdt er niet van een goed feestje? Onze babes in ieder geval wel! Waar het feest ook is, met onze mobiele foodtrucks kunnen we overal voor barbecuecatering zorgen. En onze babes gaan mee, want vrouwen bestieren de grill. Maak de BBQ experience compleet met een lekker drankje, zoals een koud vers getapt biertje of een lekkere glas bubbles. De Bier Babes en Bubble Babes schenken je graag bij.

Maak de barbecuecatering compleet

Onze barbecuecatering is voor iedereen die van goed, ambachtelijk en lekker eten houdt.

Wil je meer weten over de barbecuecatering en de mogelijkheden voor het compleet maken van een gezellig, origineel feest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.