Uniek bedrijfsfeest organiseren

Heb jij de eervolle taak om een bedrijfsfeest te organiseren? Dan wil je uiteraard geen standaard avond, maar echt iets bijzonders neerzetten. Met onze mobiele foodtrucks en concepten organiseer je eenvoudig een exclusief en spraakmakend bedrijfsfeest.

Hoe organiseer je een bijzonder bedrijfsfeest?

Het liefst stel je iedereen tevreden en organiseer je op spectaculaire wijze het bedrijfsfeest van het jaar. Zonder al te veel moeite, maar met ongeëvenaard resultaat. De juiste combinatie van sfeer, lekker eten en aankleding is onmisbaar voor een onvergetelijk feestje. Een handige tip is om van tevoren te bedenken wat voor sfeer je wilt creëren. Pas hier vervolgens je locatie, de muziek, aankleding en het eten op aan. Heb je zelf weinig tijd om de organisatie op je te nemen? Geef het dan uit handen en laat professioneels bijvoorbeeld de catering verzorgen. 

Groots gevierd met Blink Catering Concepts

Onze stijlvolle babes zijn professionals die de zintuigen prikkelen door vanuit een opvallende mobiele foodtruck sensationele hamburgers te bakken, een heerlijke fles bubbels te ontkurken en een gezellige ambiance te creëren. Bij het organiseren van een bedrijfsfeest zorgen we ook voor de juiste muziek en sfeervolle verlichting. Kortom: een complete belevenis!

Met welke babes organiseer jij je bedrijfsfeest?

Met de BBQ Babes, Beat Babes, Beer Babes en Bubble Babes zijn er talloze opties. Boek de concepten apart of combineer. <linken naar de babe pagina’s>

Elke locatie mogelijk

Feesten op het strand, in het park of gewoon voor de deur van het bedrijf zelf. Waar jij je feest ook geeft, wij kunnen er komen. Ook op locaties zonder stroom. Onze mobiele concepten en foodtrucks zijn absolute eyecatchers en zetten écht iets bijzonders neer.

Wat kost een bedrijfsfeest organiseren?

Een bedrijfsfeest organiseren doen we voor grote en kleine gelegenheden: een jubileum, verhuizing, recordprestatie of gewoon voor de jaarlijkse traditie. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.