Blink Catering Concepts

Tijdens een barbecue bij vrienden in Amsterdam West ontstond het idee voor de BBQ BABES, een leuke grap dachten we toen. 8 jaar later crossen we met verschillende unieke catering concepten door heel Nederland en zijn de eerste lijnen naar het buitenland gelegd.

Blink is een spraakmakende aanbieder van verschillende ‘food on wheels’ en ‘portable entertainment’ concepten. Wij zetten echte ‘head turners’ neer op bedrijfsfeesten, evenementen, markten en festivals. Leuk, lekker, anders, eerlijk en met een knipoog ;) Met eigentijdse topproducten prikkelen wij de zintuigen smaak, geur en zicht. Onze mobiele concepten maken vervolgens de presentatie, sfeer en het gevoel helemaal compleet.

Al Vanaf het allereerste begin zijn we trouw aan een paar pijlers die de basis zijn van ons succes.

  • Onze concepten zijn mobiel. Waar de happening ook is, wij kunnen er komen, ook zonder stroom.
  • We brengen een beter product dan de stand verderop. Gewoon door te kiezen voor ambacht en eerlijke producten.
  • Wachten is leuk. Bij de ons worden oog en oor ook bediend waardoor de ervaring al in de rij begint.
  • We zijn ongecompliceerd maar wel spraakmakend. De ideeën beginnen op een bierviltje maar eenmaal gezien vergeet je ze nooit meer.

In 2009 waren wij onze tijd al ver vooruit zoals nu blijkt. 8 jaar geleden stond het hele ‘mobile food’ gebeuren, de 'portable lifestyle' zoals het nu hip gelabeld is in Nederland nog in de kinderschoenen. Het zou nog tot 2010 duren voordat bijvoorbeeld de eerste 'Rollende Keukens' het Westergas terrein zouden oprijden.