De BUBBLE BABES brengen glamour en luxe naar elk feest. Een tikkeltje gek zijn ze wel, maar altijd stijlvol.

Ze maken iedereen blij met een heerlijk glaasje bubbels. Ze zijn dol op Champagne maar zeker niet vies van andere mousserende wijntjes. In hun gestylde golfkar en glitter outfit zijn ze niet te missen en overal inzetbaar.

BUBBLE BABES zijn de eye-catcher op bedrijfsfeesten en evenementen, maar ook bij merk- en productactivaties.

 
 

De BEAT BABES zijn muzikale beauties die op elk feest de juiste sfeer neer zetten.Met hun opvallende rode outfit en mobiele DJ set krijgen ze iedereen aan het dansen. Ze zijn mobiel, hebben weinig ruimte nodig en kunnen overal draaien.

BEAT BABES is de leukste DJ oplossing voor op bedrijfsfeesten en evenementen, of bij merk- en productactivaties. Vraag snel een offerte aan of bel onze hotline.

 
 

Op zomerse feesten mogen de ICE BABES zeker niet ontbreken en ze zijn mobiel en kunnen dus ook binnen ingezet worden. De ICE BABES zijn lieve ijscomeisjes die heerlijk en ambachtelijk schepijs uitdelen. Vanaf de candy-tray serveren de ICE BABES heerlijke en onverwachte toppings en sauzen. Kom gerust meerdere keren langs en creëer je eigen favoriete creatie. Wat dacht je van marshmallows met kokos en chocoladesaus?

ICE BABES zorgen voor echte ijspret op bedrijfsfeesten en evenementen, maar ook bij merk- en productactivaties.