Foodtrucks

Iets te vieren? Of het nu gaat om een intiem of een groot evenement; met onze mobiele foodtrucks brengen we gezelligheid, lekker eten en professionele service naar elke locatie.

Foodtrucks zijn een groeiend fenomeen

Foodtrucks brengen mensen bij elkaar; ze genieten van de eenvoud en gezelligheid die onze concepten met zich meebrengen. In de rest van de wereld zijn foodtrucks niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In Nederland betekent streetfood vaak patat, hotdogs en oliebollenkramen. Gelukkig is er verandering op komst en groeit de vraag naar heerlijke gerechten die met passie worden klaargemaakt. Met onze blikvangers zijn wij al jaren een doorslaand succes.

Kies uit verschillende foodtrucks

De unieke combinatie van een professionele mobiele keuken en hoogwaardige service maken elke gelegenheid bijzonder. Een T2 Volkswagen bus met biertap, omgebouwde Ford pick-up truck en gestylde golfkar met omgebouwde champagnekoeler behoren tot ons assortiment van foodtrucks. En voor een echt knalfeest boek je ons mobiele DJ-concept er gewoon bij.

Complete service

Naast een opvallende foodtruck zorgen ervaren babes voor een gezellige sfeer. Zo begint het feestje al in de rij! Ook zorgen we voor de juiste muziek en een sfeervolle belichting.

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend concept. Boek de babes apart of als pakketdeal:

BUBBLE BABES: stijlvolle dames in goud gehulde pakjes brengen glamour en luxe naar het feest door heerlijke bubbels, bijvoorbeeld Champagne of Prosecco te serveren.

BBQ BABES: mooie dames, die dol zijn op barbecueën staan in de bak van een klassieke Ford pick-up ongekend lekkere hamburgers en broodjes saté te grillen.

BEAT BABES: muzikale beauty’s staan achter de knoppen in een echte DJ-kar en maken er een knallend feest van.

ICE BABES: geen ijskoningin was ooit zo hot. Babes met een trendy ijskar en candy-tray met de lekkerste toppings en sauzen. Maak direct je eigen ijs-creatie.

LogoBlinkCatering.png

Foodtrucks op locatie

Eten op elke plek in de stad, het park of het strand. Het kan allemaal met onze foodtrucks. Vraag voor meer informatie een vrijblijvende offerte aan.