Party catering

Er zijn veel gebeurtenissen te bedenken die vragen om een feest. Je kan kiezen om het klein of groots te vieren. In een exclusieve setting of juist wat eenvoudiger. Maar altijd met lekker eten. De juiste party catering is dan ook belangrijk, wat je ook te vieren hebt. Want lekker eten, dat blijft je bij.

Party catering voor fijnproevers

Met onze party catering doen we net even dat stapje extra en maken het verschil in kwaliteit en service. We werken altijd met verse ingrediënten, authentiek en ambachtelijk bereid. Je hebt de keuze uit twee soorten burgers: de Fat Babe en de Cheezy Babe. Beide lekker sappige hamburgers met verse ingrediënten. Onze malse kipsaté serveren we op een knapperig broodje met pittige satésaus. Een snelle hap, maar wel van hoge kwaliteit! Combineer dit met een lekker koud biertje of een luxe fles champagne.

Meer dan alleen party catering

Blink Catering Concepts is meer dan alleen party catering. Naast professionele party catering worden gasten verrast met een uniek concept: stijlvolle babes die vanuit spectaculaire mobiele trucks werken. Een omgebouwde Ford pick-up truck, gestylde golfkar, een ware DJ-kit of mobiele ijskar. En omdat het oog ook wat wil, worden alle trucks bediend door knappe en ervaren babes. Dit vermakelijke party catering concept zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond.

Party catering op elke locatie

Doordat onze originele trucks mobiel zijn, kunnen wij op elke locatie voor party catering zorgen. Ook als er geen stroom aanwezig is.

Kies een party catering concept

Laat je zintuigen prikkelen door de BBQ BABES,  ICE BABES, BUBBLE BABES of BEAT BABES. Je kunt de concepten apart boeken of combineren. Welke babes je ook kiest, ze creëren voor elke gelegenheid de juiste setting en sfeer.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en wij doen jou een passend aanbod.