Exclusief personeelsfeest organiseren

In je hand houd je een perfect getapt pilsje of een glas bruisende champagne en ondertussen proef je een ambachtelijk bereidde burger. De sfeer is ongedwongen en je gasten worden door professionals op hun wenken bediend. Jij hoeft nergens naar om te kijken, want alles is tot in de puntjes geregeld. Met Blink Catering Concepts organiseer je gegarandeerd een succesvol personeelsfeest!

Tips voor een geslaagd personeelsfeest

Je hebt te maken met zoveel meningen en smaken dat het lastig is om het iedereen naar de zin te maken. Vaak zijn personeelsfeesten ongelooflijk saai of worden met een uitgekauwd thema gedwongen spontaan gemaakt. Om een feest te laten slagen is een combinatie van factoren nodig, zoals goede muziek, de juiste aankleding en natuurlijk lekker eten. Het is dan ook belangrijk om van te voren na te denken wat voor soort personeelsfeest je wilt organiseren. Welke sfeer wil je bijvoorbeeld creëren? Hier pas je de locatie, de muziek en het eten op aan. Probeer ook niet alles zelf te doen, vaak is het een geruststellende gedachte als professionals bijvoorbeeld de catering verzorgen. Het scheelt helemaal tijd als je ook de muziek en het entertainment uit handen kunt geven. Het liefst bij hetzelfde bedrijf, zodat je zeker weet dat alles op elkaar is afgestemd. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook zorgen.

Maak indruk met Blink Catering Concepts

Voor een ongecompliceerd, maar spraakmakend personeelsfeest huur je onze bijzondere mobiele trucks. Een origineel en vermakelijk concept waarbij onze stijlvolle babes voor alles zorgen: professionele catering én entertainment. Vanuit een opvallende truck serveren de babes alleen de beste producten en dat altijd met een glimlach. Inclusief verlichting en muziek, kortom: een complete belevenis. Het enige wat jij hoeft te doen is een locatie kiezen, wij rijden de mobiele trucks voor de deur.

Wat voor personeelsfeest wil je organiseren?

Grote en kleine groepen feestgangers kunnen bij ons terecht. Wij zorgen altijd voor een onvergetelijke avond.

Sensationele hamburgers en broodjes saté om van te watertanden: dat is wat de BBQ BABES serveren vanuit een oude Amerikaanse Ford pick-up.

Wil jij een gegarandeerde spetterende onderbreking van de wekelijkse routine? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang een passend aanbod.